Palvelut

TUOTESUUNNITTELU

Vahvuutemme on tuotesuunnittelu, palvelusuunnittelu, strateginen suunnittelu ja brändäys. Suunnittelemme markkinoiden tarpeet täyttäviä, kilpailukykyisiä tuotteita yhdessä kumppaneidemme kanssa.

KUMPPANIT

Olemme toteuttaneet menestyksekästä yhteistyötä jo yli 10 vuotta oman alansa parhaiden yritysten kanssa. Etsimme lisäksi uusia yhteistyökumppaneita jatkuvasti.

LISENSOINTI

Laajan ja luotettavan lisenssipartnereiden verkoston kautta meillä on mahdollisuus saada tuotteita erittäin laajaan jakeluun, entistä useampien kuluttajien saataville.


Case esimerkkejä:

Case Kalevala Koru

Elämän roihu – Live hard live your dream

Kalevala Koru ja Duudsonit yhdistivät voimansa. Yhteisistä arvoista syntyi korusarja, joka kannustaa uskomaan itseensä ja elämään täysillä omien unelmiensa mukaan.
case-kalevalak

Äkkiseltään ajateltuna voisi ajatella että Kalevala Korulla ja pähkähulluista tempuistaan tunnetuilla Duudsoneilla ei voi olla mitään yhteistä. Pinnan alta löytyi kuitenkin iso joukko rehtejä, yhteisiä arvoja: rohkeus, ystävyys ja aitous.

Molemmat brändit ovat vahvoja suomalaisia, jotka toimivat suurella sydämellä. Tehdään täysillä se mihin ryhdytään! Tästä kehittyikin vahva usko menestyksekkäälle yhteistyölle.

Lopputuloksena syntyi kaksi komiaa riipusta, monikäyttöinen rannekoru sekä korvakorut.

Duudsonit kertovat korusarjasta seuraavasti:

”Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan – näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista”. -Duudsonit

Kalevala Koru toi syksyllä 2014 markkinoille Elämän roihu -korusarjan, joka on Duudsonien innoittama ja Kalevala Korun toteuttama. Elämän roihu -korusarja on suunniteltu soveltuvaksi sekä miehille että naisille. Tarinan kautta kuluttaja pukee ylleen paitsi korun, myös statusta, identiteettiä sekä yksinkertaisen ohjeen onnelliseen elämään.

”Rohkeus on uskallusta tehdä asioita niin kuin sydän sanoo. Rohkea ihminen puskee päämäärää kohden täydellä energialla, sillä rohkeus on elämän suola.” sanoo Jukka Hildén Duudsoneista. Usko itseesi ja elä unelmiesi mukaan. Elä täysillä ja nauti elämästäsi.

Live hard live your dream!

Katso lisää täällä:

 


 

Case Posti Itella

Itella Posti Oy julkaisi 1. syyskuuta Duudsonit-pienoisarkin, jonka sarjakuvamaisissa tarrapostimerkeissä esiintyvät kaikki neljä Duudsonia eli Jarppi, Jukka, Jarno ja HP. Ja koska kyseessä ovat Duudsonit, postimerkit eivät ole ihan perushyllytavaraa. Luvassa on ennennäkemättömiä yllätyksiä itse merkeissä ja niiden ulkopuolella. Myös postimerkkien julkaisupäivän yhteyteen on suunniteltu jotain totutusta poikkeavaa. Näistä tiedotamme lisää elokuun loppupuolella.

case-posti

Duudsonit-postimerkkien ulkoasusta vastaa graafinen suunnittelija Janne Korsumäkiyhdessä Rabbit Merchandising Oy:n kanssa. Pienoisarkissa on neljä 1. luokan tarrapostimerkkiä.

Jekuilla koulukiusaamista vastaan

Postimerkit liittyvät osana koulukiusaamista vastustavaan kampanjaan ja Duudsonit on itsekin kuvattu merkkeihin kouluikäisinä. Jekku päivässä pitää Duudsonien mukaan koulussakin mielen virkeänä, mutta he muistuttavat, että missään tapauksessa ei pidä sortua kiusaamiseen.

Duudsonien omat kommentit postimerkistä

Postimerkkiin ei pääse ihan kuka hyvänsä. Näin Duudsonit itse vastaavat kysymykseen, miltä tuntuu saada oma postimerkki.

Jarppi: “Onhan se ny siistiä ku voi lähettää omalle muorille jouluterveiset omalla merkillä varustettuna.”

Jukka: “On suuri kunnia päästä postimerkkihin ja hieno nährä että meikälääsenkin iso pää mahtuu tuollaaseen palaan paperia. Henkilökohtaasesti lämmittää syräntä päästä rakkauskirjeisiin ja muihin tärkeisiin viesteihin mitä ihmiset toisillensa lähettää.”

Jarno: “Erittäin hyvältä, mutta haluan huomauttaa, että maassa oleva koepaperi ei voi olla mun, koska mä olin kympin oppilas ;).”

HP: “Tuntuu kyllä todella hyvältä. Arvostan. On hauska seikkailla lumilaudan kanssa kirjeissä ja korteissa ympäriämpäri Suomea ja maailmaa.”

Katso lisää täällä:

 


Olemme toteuttaneet menestyksekästä yhteistyötä jo muun muassa seuraavien yritysten kanssa:

deck774447